Aanleg

Kruiden en groenten kweken op je terras

Knapperige verse groenten en kruiden bevatten de smakelijkste vitaminen. Je kan ze helemaal zelf kweken op je terras, en dat 100% biologisch! Om lekkere kerstomaatjes, basilicum of bieslook te kweken, hoef je echt geen doorwinterde tuinier te zijn. Aan een paar groene vingers en een bloembak of een minituintje heb je al genoeg. Na jarenlange samenwerking met verschillende professionele telers van biologische groenten en kruiden, brengt DCM zijn knowhow nu ook naar jouw terras.

 

De juiste potgrond

Voortaan kan je je uw eigen groenten en kruiden kweken in DCM Potgrond Groenten & Kruiden.

Deze potgrond heeft een specifieke, weldoordachte samenstelling op basis van drie hoofdbestanddelen:

  • Hoogkwalitatieve turfmengsels staan garant voor een goede lucht- waterverhouding. Zo kan het wortelstelsel van je planten zich optimaal ontwikkelen.
  • Zeewierkalk zorgt voor een ideale zuurtegraad (pH) waarbij je planten de nodige voedingsstoffen kunnen opnemen.
  • Organische meststoffen leveren een basisvoeding gedurende de eerste 100 dagen.

De DCM Potgrond is ook ideaal voor het inzaaien of voor gebruik in volle grond:

Geef je planten voldoende gezonde voeding! DCM heeft in zijn BIO-lijn twee vernieuwende, 100 % organische producten:

Proper Korreltje

Met de DCM Meststof Groenten & Kruiden (NPK 6-3-12 + 2 MgO) is een rustige en gelijkmatige groei van je groenten en kruiden verzekerd. Deze meststof is rijk aan kalium voor mooie en stevige vruchten, het extra magnesium zorgt voor diepgroene bladeren.

De organische voedingselementen komen geleidelijk aan vrij en beantwoorden aan de behoeften van je plantjes gedurende minstens 100 dagen. Het MINIGRAN® korreltje staat garant voor een propere en eenvoudige toepassing.

Vloeibare innovatie!

Na uitgebreid onderzoek in samenwerking met producenten van biokruiden heeft DCM voor het eerst een 100% organische, vloeibare meststof ontwikkeld. Zo geef je planten bij het gieten meteen ook een evenwichtige, organische voeding mee.

Met DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruiden zorg je dus voor een terras met lekker geurende kruiden en gezonde, lekkere groenten.

 

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!