Verse kruiden en groenten op uw terras!

Verse kruiden en groenten op uw terras!

Knapperige verse groenten en kruiden bevatten de smakelijkste vitaminen. Bovendien kunt u deze heerlijke groenten en kruiden zelf kweken op uw terras en dit zelfs 100% biologisch.

Om lekkere kerstomaatjes, basilicum of bieslook te kweken, hoeft u echt geen doorwinterde tuinier te zijn. Aan een paar groene vingers en een bloembak of een minituintje heeft u vanaf nu al genoeg.

Na jarenlange samenwerking met verschillende professionele telers van biologische groenten en kruiden brengt DCM zijn knowhow nu ook op uw terras. Voortaan kan u uw eigen groenten en kruiden kweken in DCM Ecoterra® Groenten & Kruiden.

Deze potgrond heeft een specifieke, weldoordachte samenstelling op basis van drie hoofdbestanddelen:

  • Hoogkwalitatieve turfmengsels staan garant voor een goede lucht- waterverhouding. Zo kan het wortelstelsel van uw planten zich optimaal ontwikkelen.
  • Zeewierkalk zorgt voor een ideale zuurtegraad (pH) waarbij uw planten de nodige voedingsstoffen kunnen opnemen.
  • Organische meststoffen leveren een basisvoeding gedurende de eerste 100 dagen.

Deze DCM Potgrond is ook ideaal voor het inzaaien of voor gebruik in volle grond:

Geef uw planten voldoende en gezonde voeding! DCM heeft in zijn BIO-lijn twee vernieuwende, 100 % organische producten:

Proper Korreltje!

Met de DCM Meststof Groenten & Kruiden (NPK 6-3-12 + 2 MgO) is een rustige en gelijkmatige groei van uw groenten en kruiden verzekerd. Deze meststof is rijk aan kalium voor mooie en stevige vruchten, het extra magnesium zorgt voor diepgroene bladeren.

De organische voedingselementen komen geleidelijk aan vrij en beantwoorden de behoeften van uw plantjes gedurende minstens 100 dagen. Het MINIGRAN® korreltje staat garant voor een propere en eenvoudige toepassing.

Vloeibare innovatie!

Na uitgebreid onderzoek in samenwerking met producenten van biokruiden heeft DCM voor het eerst een 100% organische, vloeibare meststof ontwikkeld. Zo kan u bij het gieten van uw planten in één keer ook een evenwichtige, organische voeding meegeven.

Met DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruiden zorgt u dus voor een terras met welriekende kruiden en gezonde, lekkere groenten.

DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruiden

DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruiden

Voor de biologische bijbemesting van groenten en kruiden