Aanleg Onderhoud Behandelen

DCM Garden: tuinieren op maat van je tuin!

Wanneer is het tijd om je buxus te voeden? Hoe houd je je bloemen in stralende gezondheid? Hoeveel meststof heb je nodig voor jouw gazonoppervlakte? DCM Garden waakt voortdurend over jouw tuin, en vertelt je op het juiste moment wat je moet doen om jouw groen optimaal te verzorgen.

DCM Garden is een intelligente applicatie voor je pc, tablet of smartphone, waarin je op een eenvoudige manier alle gegevens over je tuin invoert. Op basis daarvan krijg je persoonlijk en gedetailleerd tuinadvies, voor een tuin die het hele jaar door mooi en gezond is.

Hoe werkt het?

Stap 1: Breng je groen in kaart

Welke planten staan er in je tuin? Voeg ze eenvoudig toe in de app.

Stap 2: Maak een plantenprofiel aan

Geef voor iedere plant informatie over de staanplaats. Staat hij buiten, binnen of in een serre? In welke grond staat hij? Belangrijke informatie voor de juiste verzorging!

Stap 3: Gepaste verzorging voor gezond groen

De app maakt aan de hand van de ingevoerde gegevens een grondige analyse, en formuleert op basis daarvan jouw persoonlijk advies voor de verzorging van je tuin. "Het is februari. Tijd om kalk op je gazon te strooien!"

Ga meteen aan de slag

Tip

Wil je helemaal zeker zijn van de allerbeste verzorging voor je groen? Doe dan ook een bodemanalyse, om te bepalen of je bodem in goede staat is voor de planten die erin groeien. Met de DCM Bodemanalyse Testkit meet je eenvoudig en snel de vruchtbaarheid van de grond, met een analyse van de zuurtegraad en de voedingstoestand.

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in