Behandelen

Spintmijt in kamerplanten?

Gele spikkeltjes of streepjes op je kamerplanten? Of staan ze er dof bij? Grote kans dat dit het werk is van de spintmijt. Dit zijn minuscule kleine mijten (tot 0,8 mm groot) die zich aan de onderkant van het blad vestigen en alle plantsappen er uit zuigen. De groei wordt geremd en uiteindelijk wordt het blad zelfs geel en valt het vroegtijdig af.

Gelukkig geraak je er nu gemakkelijk van af met DCM Persi-Guard®. Dit product bevat speciale roofmijten, Phytoseiulus persimilis, enorme jagers die al jarenlang met veel succes worden gebruikt door professionele telers om de spintmijten te bestrijden. Ze eten alle stadia van de spintmijten, ook de eitjes en zijn in staat om hele populaties uit te roeien.

Gebruiksaanwijzing

Een verpakking is goed voor wel 20m2. Je verdeelt de roofmijten gemakkelijk over de 4 Naturapy® boxen en hangt deze boxen direct bij de plaag. Zo kunnen de roofmijten direct aan de slag.

Toepassingsperiode DCM Persi-Guard®*

J F M A M J J A S O N D
                       

toepassingsperiode

*De toepassingsperiode en levenscycli zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Jaarlijkse variaties zijn niet uit te sluiten.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!