Video

Mos en onkruid bestrijden in uw tuin

Wanneer de natuur tot leven komt levert dat vaak prachtige plaatjes op. Niets zo mooi als een tuin die groeit en bloeit. Maar tegelijk groeit het onkruid en het mos mee. Op je tuinpad, je terras, je oprit of in je siertuin of moestuin. En dat is minder leuk.

DCM Anti-Onkruid & Anti-Mos - Terras, Oprit en Paden is dan de oplossing. Voor kleinere oppervlakken neem je één volle doseerdop en meng je die met 400ml water. Daarna heel nauwkeurig de aangetaste oppervlakken besproeien. Of je gebruikt een handige ready-to-use sproeier. Voor de grotere oppervlakken gebruik je best een rugsproeier.

Giet 500ml DCM Anti-Onkruid & Anti-Mos - Terras, Oprit en Paden in de sproeier en meng met water tot vier liter sproeivloeistof. Behandel dan de probleemzones heel selectief en zorg ervoor dat het product niet in contact komt met je grasperk of met andere planten. Enkele uren later zie je al de eerste resultaten. DCM Anti-Onkruid & Anti-Mos - Terras, Oprit en Paden is op basis van een werkzame stof die in de natuur voorkomt. Zo los je het probleem op met de hulp van de natuur.

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Schrijf je nu in