Samen voor onze missie

Bewustzijn omtrent onze impact op mens en milieu sijpelt door in alle aspecten van ons bedrijf, niet in het minste wat betreft human resources! Ons personeelsbeleid is gericht op een maximale ondersteuning van onze medewerkers, zodat zij zich goed voelen bij DCM en optimaal kunnen presteren. Veel meer dan machines of kapitaal, zorgen onze mensen elke dag voor de groei van DCM.

We gaan dan ook voluit voor een sterk team, en investeren graag in opleidingen voor verdieping en verbreding van competenties. We zijn een open huis voor mensen van alle slag, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etniciteit, geloof, handicap of seksuele voorkeur. Wat ons bij DCM verbindt? Vitaliteit.

HR lanceert op geregelde tijdstippen nieuwe initiatieven die een meerwaarde zijn voor de medewerkers. Dit jaar is het fietslease-plan gelanceerd waardoor je op een kostenefficiënte manier een nieuwe (elektrische) fiets kan aanschaffen, inclusief bijstand. Hierdoor kunnen meer mensen de switch maken om met de fiets naar het werk te komen. Dat is niet alleen duurzamer, maar ook gezonder!