Tuinaanneming

DCM VITAL-GREEN voor een professioneel resultaat

In het actieve groeiseizoen is een voortdurende en gelijkmatige groei essentieel om een dichte en diepgroene grasmat te krijgen en te houden. Hiervoor is een aangepaste bemesting nodig met een langwerkende meststof die evenwichtig is samengesteld.

DCM VITAL-GREEN is de ideale meststof voor gazons, het creëert een gelijkmatige en lange werkingsduur zonder groeistoten. Door een gazon juist te bemesten ontstaat er een gesloten grasmat met minder kans voor onkruiden en ziekten. Tevens stimuleren de meststoffen van DCM het bodemleven, wat zorgt voor een weerbare grasplant. DCM VITAL-GREEN bevat ook magnesium voor een blijvende diepgroene graskleur.

Dat een bemesting met DCM VITAL-GREEN een prachtig resultaat oplevert is al veelvuldig getest en bewezen. De professionele formule wordt gebruikt door greenkeepers op golfterreinen en terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook tuinaanleggers zijn enorm tevreden met het prachtige resultaat. Door de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine en stof-arme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat voor een egale groei en een perfect resultaat.

Extra voordelen dankzij MINIGRAN®

  • MINIGRAN® = uniek organisch microgranulaat
  • elke MINIGRAN® bevat dezelfde NPK-verhouding (= geen blend) voor een homogeen effect
  • tot 60 % betere verdeling* voor een uniforme grasgroei en kleur
  • betere fosforwerking* voor een diepgroene beworteling en een stevigere grasmat
  • valt diep in het gras dankzij kleine afmetingen en wordt niet opgeraapt bij het maaien
  • perfect stofarm strooibaar, zowel met de hand als met alle professionele meststofstrooiers

 

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Schrijf je nu in