Golfterreinen

Kwaliteitsverbetering door gericht advies

Spelers, greenkeepers en eigenaars, allen hebben ze andere wensen. De speler wil groene, vlakke greens met een goede balsnelheid (stimp). De greenkeeper wil een dichte, weerbare mat, met een goede beworteling. De eigenaar wil kostenefficiënt en duurzaam inkopen. De DCM adviseur helpt al deze wensen samen te brengen in het beslissingsproces omtrent de producten die toegepast moeten worden, met als doel iedereen gelukkig te maken en houden.

De DCM adviseur

  • beoordeelt uw banen en geeft een gericht advies
  • gaat uit van een recente bodemanalyse
  • houdt rekening met intensiteit van bespeling, type opbouw, problemen uit het voorgaande seizoen (plassen, ziektedruk…), maairegime, specifieke wensen…
  • denkt mee met de mechanische onderhoudsmaatregelen, waardoor de kwaliteit van de grasmat naar een hoger niveau gebracht kan worden.

Na het advies, volgt de DCM adviseur, samen met de greenkeeper de baan op. Zo kunnen vragen en eventuele problemen tijdig besproken worden en kan het plan verfijnd worden. Voor een goed resultaat zowel op korte als op lange termijn en dit met zo min mogelijk belasting voor het milieu.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Professionele Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!