Sierteelt

MINIGRAN® TECHNOLOGY: maxi-voordelen in de sierteelt

MINIGRAN® TECHNOLOGY is een innovatief en uniek productiesysteem voor het produceren van organische meststoffen onder de vorm van mini-korreltjes. Proeven tonen aan dat dit unieke organische microgranulaat meerdere troeven heeft in de sierteelt.

DE TROEVEN

MINIGRAN® is tot 60 % beter te verdelen dan klassieke korrel- of kruimelmeststoffen*. Dit leidt tot een egale opkomst, mooi verspreide doorworteling van de hele pot en een uniformer gewas qua groei en oogst.


korrel

kruimel
MINIGRAN®

MINIGRAN® perfect bruikbaar voor volleveldsbemesting, rijbemestingssystemen en in alle automatische doseersystemen op oppotmachines. Bovendien is MINIGRAN® ook geschikt voor bijbemesting op de pot met alle doseerapparaten.

Ook de werking van de verschillende voedingselementen verloopt efficiënter. De meststof heeft een snellere startwerking, met behoud van de lange nawerking (75 tot 100 dagen). Bovendien komt tot dubbel zoveel fosfor ter beschikking van de planten bij gebruik van MINIGRAN® in vergelijking met kruimelmeststoffen*, wat zorgt voor een goed en stabiel wortelgestel en sterkere planten.

[* proeven uitgevoerd door AgroLab, Merelbeke, België, (2003)]

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Schrijf je nu in