Document

Informatiebrochure voor openbaar groen

Openbaar groen is bijzonder waardevol en het belang van groen in de stad neemt elk jaar toe. Dit groen wordt niet enkel gebruikt voor recreatie, sport en spel, maar is ook een ontmoetingsplaats voor mensen van alle leeftijden. Meer groen betekent ook minder geluidshinder en luchtvervuiling.

Een duurzame, efficiënte aanpak en uw professionele kennis zijn onontbeerlijk voor voldoende en “goed groen” dat past in een duurzaam beleid. Om u verder te ondersteunen hebben we een overzicht van onze professionele adviezen, praktijkervaringen en tips gebundeld in een informatiebrochure voor openbaar groen. Hierin komt ook het DCM Duurzame Bodem Concept aan bod en zijn de belangrijkste aspecten i.v.m. het aanplanten, aanleggen of onderhouden van verschillende soorten openbaar groen gegroepeerd; bomen en solitaire heesters, plantvakken, stadsbebloeming, grasvelden en bloemenweiden- of bermen. DCM draagt samen met u zorg voor openbaar groen. Ontdek wat we u te bieden hebben!

Downloaden

Heeft u toch nog een specifieke vraag, aarzel niet om contact op te nemen met ons DCM-team. DCM geeft u graag advies op maat!

Document aanvragen

Vul uw gegevens in om een geprinte versie te ontvangen van: Informatiebrochure voor openbaar groen.

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Schrijf je nu in