Onderhoud

DCM Naturapy®, voor en door de natuur

Vanuit zijn expertise als organische meststoffenfabrikant, gespecialiseerd in bodemvruchtbaarheid, natuurlijke plantenvoeding en biodiversiteit introduceert DCM met DCM Naturapy® een uiterst toegankelijk concept  van oplossingen voor tuinproblemen van vandaag en morgen, ontwikkeld met zorg voor de natuur. 

De DCM Naturapy® middelen “voor en door de natuur” gaan uit van het goed starten en optimaal onderhouden van planten. Wanneer er zich een probleem voordoet in de tuin vindt u in het gamma van DCM Naturapy® een gepaste oplossing voor de meest courante tuinproblemen.

Het DCM Naturapy® assortiment bevat een selectie natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten, zoals engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers en taxuskevers, fruitmotten, enz. op een biologische manier aan te pakken. Waar nodig biedt DCM Naturapy® ook curatieve middelen om onkruiden, mossen, slakken en mieren doeltreffend te bestrijden, maar steeds met aandacht voor een verantwoord groenbeheer. 

Het DCM Naturapy® logo zal duidelijk herkenbaar zijn op alle producten die volgens de DCM Naturapy® filosofie ontwikkeld zijn. Dit uitgekiende assortiment gebruiksvriendelijke producten en vernieuwende oplossingen kunnen we indelen in de volgende productgroepen:Met een sterke focus op onderzoek en eigen productontwikkeling, waarbij de DCM Naturapy® filosofie centraal staat, blijft DCM zich geïnspireerd toespitsen op de verdere uitbouw van zijn groene en innovatieve productassortiment voor zowel de professionele als de particuliere tuinliefhebber. Er wordt dan ook continu gewerkt aan de optimalisering van een pro-actief totaalconcept met respect voor Moeder Aarde.

Prepaid Box

Producten met specifieke bewaarcondities volgen een aparte procedure. Zo kan steeds de kwaliteit en efficiëntie van het product gegarandeerd worden. Het betreft hier immers levende organismen of feromonen die slechts beperkt houdbaar zijn in hun verpakking.

Hoe bestellen?

  1. Je koopt een (lege) verpakking met unieke bestelcode in je favoriete tuincentrum.
  2. Gebruik de unieke bestelcode om uw bestelling te plaatsen en vul alle gevraagde info in op dcm-info.com/prepaid.
  3. Uw bestelling kan zowel in uw tuincentrum afgehaald als thuis geleverd worden.
  4. Plaats het feromoon na ontvangst zo snel mogelijk in de afgebeelde feromoonval of bewaar op gepaste wijze.
  5. Volg voor een correcte toepassing en bewaring nauwgezet de instructies in de bijsluiter op.

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster