Duurzaamheid

Al van bij de start van DCM in 1976 werd duurzaamheid als één van de belangrijke pijlers in onze bedrijfsfilosofie beschouwd. Oprichter Herman De Ceuster koos er destijds voor om zelf ‘organische’ meststoffen te produceren op basis van natuurlijke grondstoffen. Ook nu blijven we er bewust voor kiezen onze meststoffen te produceren volgens een uniek industrieel concept waarbij we kwalitatieve grondstoffen, traceerbaarheid en duurzaamheid permanent waarborgen.

Wij hebben een niet te stoppen drang om te innoveren.
Samen met het onderzoekscentrum Scientia Terrae zoeken we continu naar slimme oplossingen voor bodemvruchtbaarheid en plantengezondheid. Daarnaast werken we samen met hoogtechnologische centra en biotechbedrijven. Zo ontwikkelen we bio-rationele producten van de allerhoogste kwaliteit. Dit doen we op onze eigen unieke manier, door zorg voor mens en natuur te combineren met technologische vooruitgang.

We doen al heel wat, al hebben we ook nog veel grote dromen voor de toekomst. Hier lees je alles over de inspanningen die we bij DCM doen om onze dagelijkse werking (nog) groen(er) te maken. We gaan elke dag aan de slag om onze producten volledig in lijn met onze waarden te creëren, produceren en vermarkten.

Onze inspanningen voor mens en natuur