Behandelen

DCM Garden Care: waarschuwingssysteem voor plantenziekten en plagen.

Kerngezonde planten, daar droomt toch elke tuinier van? Maar soms loopt het niet zoals je wil. Hoe houd je ziekten en plagen in je tuin onder controle? Of, nog beter, hoe vermijd je ze? Door op tijd een waarschuwing te krijgen!

SOS Tuinalert

Ziekten en plagen vermijden, is zoveel efficiënter dan aangetaste planten te moeten behandelen. Het gloednieuwe DCM Garden Care waarschuwingssysteem stuurt een instant melding naar je mailbox, zodra een plaag op komst is. Of het nu de siertuin, je gazon, de moestuin of boomgaard is: wij zijn er als de kippen bij om je te waarschuwen. Ja, ook plagen bij kippen signaleren we! Buxusrupsen, bladluizen, de coloradokever… op komst? Wij sturen je een alert!

Meteen ook de oplossing

Met DCM Garden Care trekken we op tijd aan de alarmbel én geven we je meteen advies hoe je het probleem kunt aanpakken, en welke behandeling het meest geschikt is. Hoe sneller je er bij bent, hoe efficiënter je een opkomende ziekte of plaag in je tuin kunt oplossen, of, nog beter, voorkomen. En dat betekent een pak minder stress voor jou én voor je planten.

Een gewaarschuwd tuinier is er twee waard. Abonneer je nu op DCM Garden Care! Zodra een tuinprobleem zich aandient, sturen we je een e-mail, mét de oplossing.

Schrijf je nu meteen in

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster