Onderhoud Behandelen

Mos in het gazon bestrijden met Anti-Mos

Meer mos dan gras in je gazon? Dan heb je een krachtige mosbestrijder nodig. Ontdek hoe je mos effectief bestrijdt met DCM Anti-Mos.

Veel mos? Gebruik een mosbestrijdende meststof!

Wanneer je gazon volledig gedomineerd wordt door mos, dan is het tijd voor de juiste actie: Meststof DCM Anti-Mos. Dat is een samengestelde gazonmeststof met anti-mos werking. De stikstofrijke formule met magnesium en ijzer maakt van Meststof DCM Anti-Mos een krachtdadige mosbestrijder. Het is de ideale meststof voor gazons met veel mos en vergeling.

  • Gazonmeststof met 2-in-1 werking tegen mos
  • Doet mos al na 1 week verkleuren en afsterven
  • Verrijkt met magnesium en ijzer voor een diepgroene graskleur
  • Werkingsduur tot 100 dagen lang
  • Unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY

Toepassing van Anti-Mos

De ideale periode om Meststof DCM Anti-Mos toe te passen is tussen januari en juni. Binnen de week wordt het mos bruin en kan je het eventueel verticuteren.

Het product maakt geen vlekken op tegels of klinkers.

Mos blijvend weghouden? Pak dan de oorzaken aan. Ontdek in dit artikel hoe je dat doet.

Vind meer advies voor jouw gazon in dit artikel: Gazon aanleggen, onderhouden en herstellen

DCM Anti-Mos – Toelatingsnummer 9490G/B & L02261-110 - Product bestemd voor amateurgebruik. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de productinformatie en het etiket, inclusief de passende waarschuwingszinnen en -symbolen.

Kort samengevat

Wanneer je gazon volledig gedomineerd wordt door mos, dan is het tijd voor de juiste actie: Meststof DCM Anti-Mos. Dat is een samengestelde gazonmeststof met anti-mos werking.

Strooi Meststof DCM Anti-Mos van januari tot juni. Binnen de week wordt het mos bruin en kan je het eventueel verticuteren.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!