Video

Het lokken van vlinders naar je tuin - DCM Bloemenmengsel Vlinders

Niets is mooier dan vlinders in je tuin. DCM Bloemenmengsel Vlinders bevat een waaier aan zaden die vermengd zijn met een bodemverbeteraar die zorgt voor een optimale inworteling. Met de strooidoos kan je de zaden makkelijk verdelen en zo met weelderige bloemen vlinders naar je tuin lokken.

Niets mooier dan kleurrijke vlinders in je tuin. Met DCM Bloemenmengsel Vlinders vinden ze makkelijk de weg.

DCM Bloemenmengsel Vlinders trekt niet alleen vlinders aan. Het stimuleert ook het bioleven in de grond.

Spit de bodem 1 spaat diep om en egaliseer daarna met een hark. Even schudden met de doos en dan de helft van de gewenste hoeveelheid in lengterichting strooien en de andere helft in de breedte. DCM Bloemenmengsel Vlinders bevat een waaier aan bloemenzaden die gemengd zijn met een bodemverbeteraar die zorgt voor een optimale inworteling. De handige strooidoos zorgt bovendien voor een gemakkelijke verdeling. Dan moet je enkel nog inharken en aandrukken.

Eenmaal de bloemen zijn uitgebloeid en opnieuw zaden dragen, kan je ze maaien. Daarna laat je het maaisel enkele weken drogen.
Het volgende seizoen levert het opnieuw weelderige bloemen op. Weelderige bloemen en vlinderpracht dus. Met DCM Bloemenmengsel Vlinders. Ontdek ook DCM Bloemenmengsel Bestuivers, lieveheersbeestjes en nuttige insecten. DCM Bloemenmengsels brengen leven in je tuin.

Wat een MINIGRAN® niet allemaal kan! DCM MINIGRAN®, het wonderkorreltje.

DCM Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!