Productfolder DCM XTRA-MIX® 1

Organisch-minerale meststof met extra lange gecontroleerde werking

Downloaden

DCM behaalt het MVO milieucharter!

DCM behaalde het MVO milieucharter van de Provincie Antwerpen. Dit certificaat heeft als doel bedrijven te stimuleren om projecten inzake milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) uit te werken die verder gaan dan de wetgeving.

Informatiebrochure voor de boomkwekerij

De voornaamste adviezen, praktijkervaringen en tips hebben we voor u gebundeld in een informatiebrochure voor de boomkwekerij.

Downloaden

Tevreden klant aan het woord: Geert Coppens

Tevreden klant: Geert Coppens
Plaats: Kalken
Assortiment: Sierplanten, haagplanten, coniferen, rozen
DCM Adviseur: Thijs Vandewiele

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet direct opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

Rendabel produceren en kwaliteit: hand in hand met zorg voor het leefmilieu

Sinds vele jaren zijn België en Nederland de bakermat voor het professioneel telen van boomkwekerijgewassen. Veel onderzoek wordt hierbij verricht naar nieuwe methodes voor rendabel produceren met hoge kwaliteitsnorm. De laatste jaren is ook de zorg voor het milieu een steeds belangrijk aspect geworden.

MINIGRAN®: het ideale organische microgranulaat voor de boomkwekerij

MINIGRAN® TECHNOLOGY is een innovatief en uniek productiesysteem voor het produceren van organische meststoffen in de vorm van mini-korreltjes. Proeven tonen aan dat dit unieke organische microgranulaat meerdere troeven heeft in de boomkwekerij.

DCM SOLAFIDA®, brengt uw bodem in balans

voor een beter rendement van uw standaardbemesting

DCM COPRON - de topper voor organische bodemverbetering in de boomkwekerij

Het verzorgen van de bodemstructuur wint ieder jaar opnieuw aan belang in de moderne boomkwekerij. Het regelmatig inbrengen van gepast organisch materiaal in de bodem is daarbij de sleutel tot het bekomen van een goede bodemstructuur.

DCM MIX 5 met MINIGRAN® TECHNOLOGY - Voor doelgerichte en efficiënte bemesting in de boomkwekerij

Makkelijker bemesten binnen de gebruiksnormen

De optimale basisbemesting voor de boomkwekerij dankzij unieke variatie aan organische grondstoffen