Gardenz en DCM: Innovatieve tuinontwerpen en een 100% groeigarantie

Naam: Gardenz - www.gardenz.nl
Sector: tuinaanneming
Locatie: Lopik

Gardenz en DCM hebben hun krachten gebundeld om de wereld sneller te vergroenen en het proces van tuinontwerp en -bestelling te vereenvoudigen voor zowel particulieren als hoveniers. Gardenz biedt volledige 3D-tuinontwerpen aan, voornamelijk gericht op hoek- en tussenwoningen. Peter van Schaik, oprichter van Gardenz.nl: “Dankzij de bodemanalyse van DCM maken we optimaal gebruik van de afstemming tussen bodem en plant. Door de specifieke behoeften van elke plantensoort te koppelen aan de eigenschappen van de bodem, biedt Gardenz groeigarantie aan. De samenwerking met DCM stelt ons in staat om snel in te spelen op verschillende bodemomstandigheden door heel Nederland.”

Uitbreiding van het aanbod

Het aanbod aan sfeertuinen bij Gardenz zal de komende jaren blijven groeien. Elke tuinontwerper kan zijn of haar ontwerp op het platform indienen, waarna het volledig in 3D zal worden uitgewerkt. Een 3D-presentatie geeft direct een compleet beeld, wat bij een 2D-schets lastiger is. Daarom heeft Gardenz bewust gekozen voor de 3D-presentatie. Doordat alle sfeertuinen op het platform zijn ontworpen voor een standaardoppervlakte van 45 m² en alle benodigde materialen bekend zijn, kunnen zij direct een prijs eraan koppelen.

De rol van de bodemanalyse

Na een grondige bodemanalyse door DCM ontvangen zowel de hoveniers als de doe-het-zelver een deskundig advies over de juiste bodemproducten. Dit advies vormt de basis voor een gezonde groei van planten in de tuin. Wanneer dit advies zorgvuldig wordt opgevolgd, biedt Gardenz met vol vertrouwen groeigarantie aan. Dit betekent dat de beplanting in de tuin groeit en bloeit, ondersteund door de kwaliteit en effectiviteit van de geselecteerde DCM-producten.

Gardenz's Expertise

Gardenz leidt de weg in innovatieve tuinontwerpen en duurzame tuinoplossingen, mede dankzij de samenwerking met DCM. Door de focus op bodemanalyses en het gebruik van topkwaliteit organische meststoffen, garandeert Gardenz een unieke groeibeleving. Hierdoor voldoet elke tuin aan de esthetische en functionele behoeften van de klant en draagt tegelijkertijd bij aan een gezond ecologisch evenwicht. Dit weerspiegelt de inzet van Gardenz voor kwaliteit, klanttevredenheid en natuurbehoud.

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster