Onderhoud

Planten bijmesten met vloeibare meststof

Terrasplanten, kamerplanten, moestuinplanten... alle planten kunnen extra voeding gebruiken. Zeker als ze na een tijdje hun basisbemesting in de (pot)grond hebben opgebruikt. De beste optie? Vloeibare meststoffen! Want die voeden je planten sneller en dieper dan andere samenstellingen.

In het gamma DCM Vloeibare Meststoffen vind je voor iedere plantensoort de ideale voeding.

Extra voeding voor uitbundige bloeiers

Potplanten en bloemen hebben de kracht om hun hele omgeving op te fleuren met hun stralende energie. Vooral als ze stevig bloeien. Maar een uitbundig bloeiende plant heeft ook een grote eetlust. In de DCM Potgronden vinden je planten voldoende voeding voor 100 dagen, maar daarna vragen ze al snel om meer. Bijmesten dus, en dan liefst met vloeibare meststoffen, want die dringen dieper en sneller in de kluit.

Stralende terrasplanten

Hou jij ook zo van die heerlijk mediterrane sfeer met ? Als ze jou zoveel plezier geven, verdienen ze ook de allerbeste verzorging: veel licht, voldoende water, een kwalitatieve potgrond, én… regelmatig extra voeding met DCM Vloeibare Meststof Terrasplanten & Mediterrane Planten.

Kamerplanten die je hele huis opfleuren

Als je ten volle van je kamerplanten wil genieten, voldoe je best zo goed mogelijk aan hun natuurlijke groeivoorwaarden. Licht en water zijn natuurlijk belangrijk, maar ook de grondsoort en het type voeding.

De potgrond DCM Potgrond Kamerplanten is speciaal ontwikkeld voor kamerplanten, en voorziet je planten gedurende 3 maanden van kwalitatieve voeding. Om ze na die periode wat extra energie te geven, is er DCM Vloeibare Meststof Kamerplanten. Voeg de vloeibare meststof simpelweg aan het gietwater toe.

Vloeibare meststoffen in de moestuin

Niet alleen planten in potten kunnen extra voeding gebruiken. Ook in de moestuin geven vloeibare meststoffen je een stevige boost.

Bijvoorbeeld: voor heerlijke, gezonde tomaten, is er DCM Vloeibare Meststof Tomaten. Kijk maar uit naar een extra lekkere oogst!

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2023 - Member of Group de Ceuster