DCM TURF-MIX met extra langwerkende stikstofrijke formule voor gras

Speciaal voor grasvelden heeft DCM een nieuwe meststof ontwikkeld. DCM TURF-MIX bevat verschillende grondstoffen, van zowel organische als minerale oorsprong, waardoor het gras vanaf de start gedurende een periode van 4 tot 5 maanden continu gevoed wordt. Hierdoor wordt de grasmat voorzien van voldoende voeding en zijn 1 à 2 bemestingsbeurten per groeiseizoen voldoende voor een piekfijn resultaat.

  • Snelwerkende stikstof (ammonium + ureum) zorgt voor een groei-stimulans direct na het strooien.
  • De waaier aan organische voedingselementen, elk met hun eigen NPK en vrijstellingspatroon, zorgt voor een gelijkmatige en continue voeding van de planten gedurende een periode van 75 tot 100 dagen.
  • Extra toevoeging langwerkende minerale stikstof op basis van methyleenureum (ureumformaldehyde). De ureumformaldehydemolecule is een complexe keten die door het bodemleven omgezet wordt tot plantopneembare voeding. Dit verlengt de werkingsduur tot 120 - 150 dagen.

 

Speciale MINIGRAN® fractie

DCM TURF-MIX is een meststof in een specifieke afgezeefde MINIGRAN® fractie met een iets grotere korreldiameter. Hierdoor is de meststof breder te strooien waardoor zowel de strooitijd als de arbeidstijd beperkt kunnen worden. Bovendien zijn de samenstelling en het gewicht van elk meststofkorreltje bijna identiek zodat de MINIGRAN® korreltjes uniform over de volledige grasmat worden verdeeld.

 

Ontdek hier onze beste ploeg sportmeststoffen.

Lees hier meer over onze unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY.

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

boog

Nieuwsbrief voor de professional

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol nieuwigheden en branchegerichte informatie?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster