Onderhoud

Hoe krijg je een perfect gazon met minimale inspanning?

Wil je jouw grasmat naar een hoger niveau tillen, maar tegelijkertijd genieten van verbluffende resultaten met minimale inspanning? Dat begrijpen we maar al te goed. DCM Gazonvoeding All-In-One is speciaal ontwikkeld voor mensen die waarde hechten aan een mooie grasmat maar niet altijd de tijd hebben om zich bezig te houden met complexe tuinverzorging.

Het geheim van een diepgroen gazon

Het geheim zit hem in het juiste bemestingsschema en de juiste timing. Elke keer dat je je gazon maait, lijdt het gras schade en moet het zich herstellen. Daarnaast brengen de steeds vaker voorkomende droge zomers en zware regenbuien extra uitdagingen met zich mee voor je grasmat. Slechts één bemesting per seizoen volstaat om je gazon sterk en groen te houden. Zo kan je het hele jaar door genieten zonder gedoe.

Bemestingschema

Lente (maart-april):

Alles-in-één product voor optimaal gemak

Breng DCM Gazonvoeding All-In-One aan voor een krachtige start en een weelderige groei van je gazon. Deze complete meststof zorgt voor een gezonde en volle grasmat. Een dicht gazon laat bovendien minder mos- en onkruidgroei toe.

Bekijk product

Zomer (mei-juni):

Gebruik DCM Gazonvoeding All-In-One om je gazon gedurende de warmste periode van het jaar te voorzien van een gezonde dosis vitaliteit. Resultaat: een mooie en stevige grasmat, goed bestand tegen betreding en droogte.

Bekijk product

Herfst (augustus/september):

Gazonvoeding voor de bemesting in het najaar

Schakel over naar DCM Gazonvoeding Najaar om je gazon voor te bereiden op de koudere maanden en om een stevige basis te leggen voor het volgende groeiseizoen.

Bekijk product

Liever niet maaien?

Niets zo gemakkelijk als een robotmaaier op je gazon. Hij maait helemaal vanzelf, zonder dat jij er wat voor moet doen. Meer nog, hij strooit de afgemaaide grassprietjes ook nog eens netjes over het gazon uit. Zo heb je zelfs geen last meer van dat vervelend grasafval. Let op, van al dat gemaai krijgt je gazon wel honger. Zorg dat het genoeg energie heeft om het tuinseizoen in te knallen! DCM Gazonmeststof Robot is dé voeding voor gazons met een robotmaaier.

Maai je gazon kort

De meststof zorgt niet alleen voor een diepgroene grasmat, de toegevoegde bacteriën en kalk zorgen ook voor de compostering van de maairesten, wat verticuteren overbodig maakt.

Bemestingschema

Lente (maart-april):

Met bacteriën en kalk voor de compostering van de maairesten

Gebruik DCM Gazonmeststof Robot om je gazon een krachtige start te geven en het voor te bereiden op een intens maaiseizoen.

Bekijk product

Herfst (augustus/september):

Gebruik DCM Gazonmeststof Robot om je gazon te versterken voor de komende wintermaanden en om een gezonde basis te leggen voor het volgende groeiseizoen.

Bekijk product

Met deze twee toepassingen behoud je een gezond en groen gazon gedurende het hele jaar, met minimale inspanning van jouw kant.

Kort samengevat

DCM Gazonvoeding All-In-One is speciaal ontwikkeld voor mensen die waarde hechten aan een mooie grasmat maar niet altijd de tijd hebben om zich bezig te houden met complex tuinonderhoud.

Gebruik DCM Gazonmeststof Robot in combinatie met een robot- of mulchmaaier. Deze meststof zorgt voor genoeg energie om het tuinseizoen in te knallen! De meststof zorgt niet alleen voor een diepgroene grasmat, de toegevoegde bacteriën en kalk zorgen voor compostering van maairesten, waardoor verticuteren overbodig wordt.

Kies voor een robotmaaier die zelf maait en het grasafval verspreidt. Voed je gazon met DCM Gazonmeststof Robot voor extra energie. Zo houd je je gazon gezond en groen met minimale inspanning.

Anderen lazen ook deze tuintips

Vind een verkooppunt bij je in de buurt

boog

DCM Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze nieuwsbrief vol weetjes en tips over gazon, siertuin, moestuin of terras- en kamerplanten?

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster