DCM is de nieuwe distributeur van Birchmeier spuitapparatuur in de Benelux

De Ceuster Meststoffen (DCM) en Birchmeier zijn sinds 1 september 2019 een distributie-samenwerking in de Benelux aangegaan in zowel de hobby- als professionele markt. DCM is voortaan de partner voor de verdeling van Birchmeier producten & onderdelen, dienst naverkoop en marketingondersteuning in de Benelux.

Zowel DCM als Birchmeier hechten veel belang aan hoogkwalitatieve producten, met een focus op uitstekende klantenservice en marketingondersteuning. De samenwerking tussen DCM en Birchmeier speelt hierop in en onderstreept de gemeenschappelijke waarden van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Over Birchmeier

Als Zwitserse fabrikant beschikt Birchmeier over een internationale verkooporganisatie met een steeds groeiend distributienetwerk. Het productassortiment omvat een breed scala aan spuit-, schuim-, doseer- en strooiapparatuur en een bijpassend assortiment accessoires voor vrijwel alle toepassingen. De producten zijn speciaal ontworpen om duurzaam te zijn en worden ondersteund door een betrouwbare klantenservice en het kwaliteitslabel "Made in Switzerland". Birchmeier producten voldoen aan de hoogste (kwaliteits)eisen van particuliere en professionele gebruikers over de hele wereld.

Copyright © 2024 - Member of Group de Ceuster